Καλωσόρισμα



Σας καλωσορίζω όλους στο ηλεκτρονικό μου ημερολόγιο, ένα χώρο μέσω του οποίου ελπίζω να αποκτήσω μια καθημερινή επαφή με όλους εσάς που προβληματίζεστε για το μέλλον, που θέλετε να ακούσετε μια διαφορετική πρόταση, που έχετε ακόμα την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, που είστε ή δεν είστε φίλοι και ψηφοφόροι μου, αλλά που θέλετε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Περιμένω τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Με εκτίμηση,
Μιλένα

24 Μαρ 2008

Καλωσόρισμα

10 σχόλια:

Your Man είπε...

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των blogs, εκεί όπου κάθε κουβέντα που θα πείτε σήμερα μπορεί κάποιος να την πάρει και να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του επιχειρήματός σας αύριο.

Προσωπικά, ελπίζω να διαβάσω τολμηρές απόψεις, από αυτές που κάποιος τις λέει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα αποξενώσει ένα μέρος των ψηφοφόρων του.

Με εκτίμηση,
Γιώργος

Μιλένα Αποστολάκη είπε...

Γιώργο,

Βλέπω τον κόσμο των blogs με μεγάλο ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή όχι με επιφύλαξη, καθώς ότι έχω πει προφορικά ή και γραπτά είχα πάντα την αίσθηση ότι με ακολουθεί, και άρα ήμουν και είμαι έτοιμη να το υπερασπιστώ.

Όσο για την τόλμη των απόψεων αν διώχνει κάποιους, είναι την ίδια στιγμή βέβαιο ότι κερδίζει κάποιους άλλους, λιγότερο επιφυλακτικούς ενδεχομένως.

Το βέβαιο είναι ότι επιλέγοντας μια τέτοια μορφής επικοινωνία δεν έχω σαν στόχο να κερδίσω ψηφοφόρους, έχω στόχο να κερδίσω φίλους και συνομιλητές. Και γι’ αυτό είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρω!

Με εκτίμηση
Μιλένα

george είπε...

kapoies skepseis gia tin ideologia os stasi zois.. http://georgegiannopoulos.blogspot.com/2008/03/blog-post.html

Μιλένα Αποστολάκη είπε...

Πράγματι η στάση ζωής καθενός προσδιορίζει με τον πιο αντικειμενικό και αδιαφιλονίκητο τρόπο την ιδεολογία του και εκεί θα έπρεπε να εστιάζουμε.

Οι περίφημοι «διαμορφωτές» και τιμητές υπηρετούν πολύ συγκεκριμένους σκοπούς έναντι αδρότατων αμοιβών. Αν κάποια στιγμή αντιληφθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί υπηρετούν τη λογική του «ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ», προκειμένου οι πάτρωνές τους να πετύχουν τις επιχειρηματικές, πολιτικές ή προσωπικές τους στοχεύσεις, τόσο ευκολότερα θα μπορέσουμε να φιλτράρουμε τις περίφημες αποκαλύψεις τους, να μην παρασυρθούμε καταπίνοντας τα ρεπορτάζ τους και να παραμείνουμε ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες, που δεν γίνονται θύματα παρόμοιων επιδιώξεων.

Πέρα από αυτά είμαι από εκείνους που με πάθος υποστηρίζω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είναι μέρος μάλιστα από τη συνέντευξή μου στο «Έψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (23/3/2008). Και δεν μπορεί αστοχίες του παρελθόντος, προσωπικές συμπεριφορές ή οτιδήποτε άλλο, να αποτελούν το άλλοθι για την εδραίωση αυτής της αντίληψης. Για να συγκριθούμε στο φως λοιπόν με μαχητικότητα και αποτελεσματικά, πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι και αξιόπιστοι. Μόνο έτσι θα πείσουμε και θα μπορέσουμε να ξαναεμπνεύσουμε στους πολίτες εμπιστοσύνη και ελπίδα που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

καλώς ήρθατε

εύχομαι να σας βλέπουμε συχνά, όσο βέβαια σας επιτρέπει ο χρόνος σας. άλλωστε αυτός είναι ο πιο ταχαία αναπτυσσόμενος τρόπος επικοινωνίας και σας τον προτείνω.

περιμένω και τις δικές σας προτοβουλίες που θα επαναφέρουν το πασοκ σε τροχιά εξουσίας. ελπίζω το συνέδριο να είναι η αφετηρία για το ταξίδι της επόμενης διακυβέρνησης.

ευχαριστώ
κώστας νικολόπουλος

Μιλένα Αποστολάκη είπε...

Αγαπητέ Κώστα,

Σε ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμά σου. Η επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην πλειοψηφική του εκδοχή, σε τροχιά εξουσίας, όπως και εσείς επισημαίνετε, δεν είναι μόνο κοινός μας στόχος, είναι κατά τη γνώμη μου και βασική προϋπόθεση της ύπαρξής του ΠΑΣΟΚ, αφού αποτελεί στοιχείο της φυσιογνωμίας του, όπως την προσδιόρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Από την πλευρά μου, συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την προσπάθεια, μέσα από τις παρουσίες μου στη Βουλή, στα Μ.Μ.Ε., αλλά και στην κοινωνία, την περιφέρειά μου και ευρύτερα, όπου μου ζητηθεί. Ασφαλώς, απαιτούνται πολλά περισσότερα που ξεπερνούν την ατομική δράση του καθένα μας και αφορούν την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ, τη σχέση εμπιστοσύνης του με τους πολίτες, το κατά πόσο μπορεί να ξαναποτελέσει εναλλακτική, προοδευτική πρόταση εξουσίας. Είμαι από τους επίμονους μαχητές που δεν το βάζουν κάτω, παρά τις δυσκολίες. Ελπίζω και αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Με τη φιλία μου,

Μιλένα Αποστολάκη

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πραγματικά που μέσα από το διαδίκτυο και από τον κόσμο των blogs, δίνετε το λόγο σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας, να επικοινωνήσει μαζί σας,να σχολιάσει μαζί σας την πολιτική επικαιρότητα.
Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε δυναμική και εντός του κοινοβουλίου, όσο και στο δρόμο μαζί με τους αγανακτισμένους πολίτες,για την ανατροπή της δεξιάς διακυβέρνησης.

Με εκτίμηση
Στέλιος Μηνοβγιούδης

Μιλένα Αποστολάκη είπε...

Γεια σου Στέλιο,

Εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς καλά.

Να θυμάσαι πάντα ότι έχεις μια καλή φίλη.

Με τη φιλία μου,

Μιλένα Αποστολάκη

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μιλένα,

Θα ήθελα και εγώ από την μεριά μου να σε καλωσορίσω στο κόσμο των blogs. Πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα ιδιαίτερα για την στήριξη σου προς την υποψηφιότητα Βενιζέλου. Βέβαια η εσωκομματική διαδικασία τελείωσε και συνεπώς αυτό που μένει να γίνει τώρα είναι η προσπάθεια ποιοτικής αντιπολίτευσης ώστε το ΠΑΣΟΚ να καταφέρει να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Και αυτό κατά την γνώμη μου θα πραγματοποιηθεί με την παρουσίαση προτάσεων που θα κατευθύνονται προς ένα καλύτερο κοινωνικό σύνολο. Γνωρίζω ότι μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αγωνίζεσαι για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού. Σου εύχομαι καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή μάχη.

Φιλικά
Δημήτρης

Μιλένα Αποστολάκη είπε...

Γεια σου Δημήτρη,

Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία
μας και για την αναγνώριση της
προσπάθειάς μου.

Αγωνίζομαι με όλες μου τις
δυνάμεις, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ
να ξαναγίνει πλειοψηφικό
και νικηφόρο.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Δύναμη και κουράγιο υπάρχουν!

Με τη φιλία μου,

Μιλένα