ΚαλωσόρισμαΣας καλωσορίζω όλους στο ηλεκτρονικό μου ημερολόγιο, ένα χώρο μέσω του οποίου ελπίζω να αποκτήσω μια καθημερινή επαφή με όλους εσάς που προβληματίζεστε για το μέλλον, που θέλετε να ακούσετε μια διαφορετική πρόταση, που έχετε ακόμα την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, που είστε ή δεν είστε φίλοι και ψηφοφόροι μου, αλλά που θέλετε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Περιμένω τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Με εκτίμηση,
Μιλένα

1 Μαΐ 2012

www.psifizomilena.gr

Ο διαδικτυακός μας χώρος για τις εκλογές 2012

"Οι  πολιτικοί σας έχουν απογοητεύσει, η πολιτική μας  έχει απογοητεύσει. Όλοι θα θέλαμε τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά.

Στις εκλογές έχετε την επιλογή να αδιαφορήσετε. Όλοι μας μπορούμε να  απέχουμε. Είναι λύση όμως αυτό;  Μας βοηθά σε κάτι;  Δίνει μια απάντηση στα τόσα προβλήματα; Η λύση μπορεί να έρθει μόνο αν όλοι δηλώσουμε παρών, αν φωνάξουμε ότι είμαστε εδώ και συμμετέχουμε στις εξελίξεις.
Είμαι εδώ με το ΠΑΣΟΚ για να σας ακούσω. Για να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν και να συνδιαμορφώσουμε μια κοινωνία με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. 

Για αυτό και μέσα από το psifizomilena.gr, ζητάω την εμπιστοσύνη σας, για να συνεχίσω να μάχομαι μέσα από την Βουλή των Ελλήνων ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει την αυτοδυναμία της και να σταθεί ξανά στα δικά της πόδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: