ΚαλωσόρισμαΣας καλωσορίζω όλους στο ηλεκτρονικό μου ημερολόγιο, ένα χώρο μέσω του οποίου ελπίζω να αποκτήσω μια καθημερινή επαφή με όλους εσάς που προβληματίζεστε για το μέλλον, που θέλετε να ακούσετε μια διαφορετική πρόταση, που έχετε ακόμα την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, που είστε ή δεν είστε φίλοι και ψηφοφόροι μου, αλλά που θέλετε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Περιμένω τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Με εκτίμηση,
Μιλένα

19 Σεπ 2009

Το Διακύβευμα των Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009

Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ανοίγεται μια νέα προοπτική για τη χώρα. Μέσα σε 5 ½ χρόνια η ΝΔ διέψευσε και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της. Υπήρξε Κυβέρνηση μηδενικής ευθύνης, μηδενικής αξιοπιστίας και μηδενικού έργου. Με εξαίρεση τους ολίγους προνομιούχους που είδαν τα προνόμια και τον πλούτο τους να αυξάνεται σκανδαλωδώς επί Νέας Δημοκρατίας, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται σκληρά από την πολιτική της.

Φαυλότητα και σκάνδαλα που συγκαλύφθηκαν, στοχοποίηση των μη προνομιούχων με συνεχή επιβολή υπέρογκων φόρων εις βάρος τους, πλήρης ανικανότητα δημοσιονομικής διαχείρισης, καταβαράθρωση της ελληνικής οικονομίας, καταδίκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε μαρασμό, τραγική υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων, ανατροπή εργασιακών δικαιωμάτων, γιγάντωση της ανεργίας, ανεξέλεγκτη ακρίβεια, απαξίωση της δημόσιας παιδείας, μαρασμός του ΕΣΥ προκειμένου να προωθηθεί η ιδιωτικοποίηση της υγείας, κυνική αδιαφορία για τους νέους και για τις ανάγκες τους, διεθνής απαξίωση της χώρας.

Αυτός είναι ένας σύντομος απολογισμός της κυβέρνησης της ΝΔ. Μια κυβέρνηση που αρέσκεται να μιλάει για ηθική, προσβάλλοντας κάθε έννοια πολιτικού ήθους.

Φίλες και Φίλοι

Στις 4 Οκτωβρίου έχετε τη δύναμη με την ψήφο σας να σταματήσετε αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική πορεία της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ ζητά την εμπιστοσύνη σας, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και με τη δέσμευση ότι θα αγωνισθεί σκληρά για να ανατρέψει τα μέτρα κοινωνικής ανισότητας της ΝΔ, για να στηρίξει τους κοινωνικά ασθενέστερους και να εξασφαλίσει την αναδιανομή του δημόσιου πλούτου. Για να υπάρξει διαφάνεια στη δημοσιονομική διαχείριση και να αποκατασταθεί η αξιοκρατία χωρίς άλλες γαλάζιες συνεντεύξεις και πελατειακές σχέσεις. Για να επανέλθει η χώρα σε τροχιά προόδου και να αποκατασταθεί το διεθνές της κύρος, για πράσινη ανάπτυξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.


Φίλες και Φίλοι

Στην πολιτική δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κάθε άνθρωπος, κάθε πολιτικός επιλέγει την δική του στάση ζωής. Για μένα η πολιτική προϋποθέτει ήθος, προϋποθέτει ξεκάθαρη άποψη. Προϋποθέτει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Προϋποθέτει πολιτικούς που αγωνίζονται καθημερινά για να αποκαταστήσουν τη «χαμένη τιμή της πολιτικής» και για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής του πολίτη και όχι τις δικές τους. Με αυτές τις σκέψεις αγωνίζομαι για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να υπηρετήσω με την ίδια πίστη τις ιδέες μας, για να συνεχίσω με τον ίδιο δυναμισμό και μαχητικότητα τον αγώνα για μια κοινωνία δικαιοσύνης για μια κοινωνία που να αξίζει σε όλους τους Έλληνες.

Μαζί μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: